Fokusgrupper

/Fokusgrupper
Fokusgrupper2017-02-07T11:20:52+00:00

Hvordan får vi fat i de unge?

En Facebook-profil gør det ikke alene.

Hvis man som medlemsorganisation ikke får fat i unge, har man et alvorligt problem: Det betyder, at man vil få færre og færre medlemmer i takt med, at de ældre medlemmer forlader arbejdsmarkedet. Men det kan være sin sag at hverve unge medlemmer. Det er en nemlig ikke nok at være til stede på de sociale medier eller at have en app, for unge stiller typisk andre krav til jeres ydelser end de eksisterende medlemmer.

Men hvad vil de egentlig have? Vores erfaring viser, at det nemmeste er at spørge dem direkte. Fokusgruppe-interview kan grave svarene frem på de spørgsmål, I ikke vidste, I havde.

Lær de unge at kende gennem fokusgrupper

Med fokusgrupper opnår I en dybdegående forståelse for de unge og deres behov. Hvilket syn har de på deres faglighed og fællesskabet med deres fagfæller? Og hvad er deres kendskab til og syn på netop jeres organisation? Spørgsmål som disse kan I få nuancerede svar på, ved at foretage veltilrettelagte fokusgruppe-interviews.

Vi står for planlægningen og den praktiske gennemførelse af fokusgrupperne, så I kan bruge jeres tid på andre ting. Vi analyserer også de data, vi får fra interviewene, og opsummerer de vigtigste konklusioner for jer, så I nemt kan overskue og handle på baggrund af resultaterne.

fokusgruppe