Medlemsundersøgelse

/Medlemsundersøgelse
Medlemsundersøgelse 2017-02-09T13:59:49+00:00

Hvordan skaber vi værdi for vores medlemmer?

Få det stærkeste kort på hånden med viden om, hvad medlemmerne synes er vigtigst.

Medlemsorganisationer er kun relevante, så længe de skaber værdi for medlemmer – værdi er organisationers eksistensberettigelse. Derfor er det helt centrale spørgsmål, enhver medlemsorganisation bør stille sig selv, hvordan det sikres, at det, der er vigtigt for medlemmerne, også er i fokus.

Fordomsfri fakta – Medlemsundersøgelse

Vores kerneydelse, medlemstilfredshedsundersøgelsen, er udviklet for at kunne hjælpe medlemsorganisationer med at svare på det centrale spørgsmål: Hvad skaber værdi for netop vores medlemmerne? Undersøgelsen fungerer som et redskab til træffe strategiske beslutninger, der er baseret på objektive fakta – ikke mavefornemmelser. Og vi ved fra vores mere end 50 samarbejdspartnere, at det er noget, der virker. Ved at sætte ind på de områder, der er vigtigst for jeres medlemmer, kan I effektivt forbedre tilfredsheden og loyaliteten.

I undersøgelsen holdes jeres resultater op imod andre organisationers scorer. Det giver jer et stærk udgangspunkt for at fastsætte konkrete, målbare og realistiske mål for jeres organisation.

prioriteringskort
0
Vi samarbejder med mere end 50 medlemsbaserede organisationer.
0
Vi har gennemført mere end 200 medlemstilfredshedsundersøgelser.
0
I vores største undersøgelse spurgte vi over en kvart million medlemmer.