Om os2018-05-11T06:50:02+00:00

Vores historie

Hos MSI Research ved vi noget om medlemmer. Faktisk ved vi en hel del om medlemmer, for siden 2008 har vi levet af at levere viden om medlemmer til danske medlemsorganisationer; fagforeninger, a-kasser, brancheorganisationer – ja, sågar sportsforeninger.

Siden 2008, hvor vi lavede den første medlemstilfredshedsundersøgelse efter, at vores metode blev udgivet som videnskabelig artikel, har vi gennemført mere end 200 medlemsundersøgelser. Gennem alt fra store spørgeskemaundersøgelser til små fokusgrupper har vi samlet viden om en lang række forskellige medlemstyper.

Den viden har vi med i baggagen, når vi i dag starter nye samarbejder med medlemsbaserede organisationer.

Om os

Medlemmer er ikke kunder

Medlemmer er en ganske speciel størrelse. For i modsætning til kunder har mange medlemmer en meget stærk tilknytning til deres organisation. Det kan være faglig tilknytning, politisk tilknytning, eller at medlemmet identificerer sig med organisationens grundværdier. Uanset hvilken type tilknytning, der er tale om, er det noget, medlemsbaserede organisationer bør tage meget seriøst. Mister organisationen fokus på kerneydelsen, som er grundlaget for medlemmernes tilknytning, ændrer forholdet til medlemmerne sig også; de bliver almindelige kunder. Og sker det, er risikoen for, at medlemmet søger andetsteds høj.

Fordi vi tror på medlemsmodellen og på, at dygtige medlemsorganisationer kan skabe stor værdi for deres medlemmer, har vi specialiceret os i at rådgive om netop det: Hvad der er vigtigt for den enkelte organisations medlemmer, og hvordan organisationerne kan fastholde fokus og samtidigt udvikle sig med tiden og medlemmernes skiftende behov.

En del af noget større

Siden 2016 har MSI Research været en del af analyse- og rådgivningshuset Ennova. Ennova har gennem mere end 25 år været blandt Nordens førende specialister i medarbejder- og kundetilfredshedsmålinger. Med MSI Research’s medlemsfokus er ringen sluttet, og mens de tre områder har hver deres specifikke særeje, drager både MSI Research og Ennova i dag fuld nytte af de synergier, der går på tværs af områderne.

MSI Research kan derfor tilbyde vores kunder state-of-the-art løsninger, der fremhæver præcist det, der er vigtigt for den enkelte medlemsorganisation.

Ennova

Kontakt os

MSI Research
MSI Research- part of Ennova
Tag fat i os og lad os udfordre jeres tilgang til medlemmerne.

Ring på (+45) 86 20 21 20

Jacob Stammer Larsen
Jacob Stammer LarsenHead of MSI Research
Siden 2008 har Jacob stået i spidsen for MSI Research. Med hans erfaring og enorme branchekendskab er han øverst ansvarlige for at sikre den høje kvalitet i vores arbejde og for at sikre glade kunder.

Kontakt Jacob på (+45) 2729 2920