Arbejdet slutter ikke ved tilfredshedsundersøgelsen

/, Værdi for medlemmerne/Arbejdet slutter ikke ved tilfredshedsundersøgelsen
  • Servicetilbud
Arbejdet slutter ikke ved tilfredshedsundersøgelsen 2017-10-09T12:14:24+00:00

Project Description

Arbejdet slutter ikke ved tilfredshedsundersøgelsen

”Vi bliver nødt til at stoppe med at tage medlemmerne for givet,” siger Ander Grønbæk, som er vicedirektør i Ergoterapeutforeningen.

Det var ønsket om at arbejde mere struktureret og professionelt med foreningens servicetilbud til medlemmer, der gjorde, at Ergoterapeutforeningen i 2016 kontaktede MSI Research.

Efter et indledende møde blev det klart, at Ergoterapeutforeningen ikke kunne nøjes med at vide, hvad medlemmerne synes godt om og ikke synes om, men også måtte vide, hvilke servicetilbud der er vigtigst for foreningens medlemmer.

METALS A-KASSE HAR FORBEDRET MEDLEMSRÅDGIVNINGEN. LÆS MERE HER.

For at finde dette svar udviklede MSI Research i samarbejde med Ergoterapeutforeningen en medlemsundersøgelse, der kunne udpege, hvilke områder der er vigtige for at opretholde og øge tilfredsheden blandt medlemmerne.

”Da vi så resultaterne fra undersøgelsen, var det klart, at vi skulle forbedre medlemmernes opfattelse af vores interessevaretagelse og det opfattede udbytte,” siger Anders Grønbæk.

Helt konkret: Sådan forbedres servicetilbuddene

Med undersøgelsen i ryggen blev der hurtigt lagt en plan med konkrete tiltag, som skulle forbedre medlemmernes oplevelse af Ergoterapeutforeningen.

”Ét af de punkter, vi har trukket direkte fra undersøgelsens resultater, er, at vi skal være meget bedre til at synliggøre de resultater, vi opnår, når vi for eksempel vinder en sag for et medlem eller får vores holdning eller interesse igennem politisk,” forklarer Anders Grønbæk.

28 konkrete tiltag

Handlingsplanen, som blev lavet efter undersøgelsen, indeholder 28 konkrete punkter, der alle er udstyret med deadlines og ansvarlige, så det er nemt at følge op, og se om udviklingen har en virkning.

For arbejdet skal naturligvis gerne resultere i højere medlemstilfredshed og i, at de oprindelige fokusområder bliver forbedret. Det vil en fremtidig medlemstilfredshedsundersøgelse kunne afsløre.

LÆS OGSÅ, HVORDAN HK FORBEDRER SIG GENNEM DE LOKALE AFDELINGER. Klik her.