Styrk jeres rådgivning

/Styrk jeres rådgivning
Styrk jeres rådgivning2017-02-07T11:14:58+00:00

Er vores rådgivning god nok?

God rådgivning kan gøre hele forskellen.

Hvornår har du sidst fået rådgivning, der var så god, at du fortalte andre om den? Det sker indimellem, men det modsatte sker lige så ofte. Når I rådgiver jeres medlemmer, er det jeres chance for at efterlade et positivt aftryk – måske så positivt, at medlemmet fortæller om det til andre. Derfor <em>skal</em> I levere høj service og høj kvalitet <em>hver gang</em>, I er i kontakt med et medlem.

Viden uden ventetid – MSI Dashboard®

Med et MSI Dashboard får I medlemmernes umiddelbare tilbagemeldinger på jeres rådgivning. Resultaterne bliver sendt direkte til jer, og afrapporteres live. Når medlemmerne har været i kontakt med jer, ringer eller sender vi en SMS til dem, hvor de kan svare på en håndfuld centrale spørgsmål: Var du tilfreds med rådgivningen? Var rådgiveren imødekommende? Ville du anbefale andre at søge rådgivning?

Medlemmernes vurderinger afrapporteres direkte til medarbejdere, teams og ledere, så hvert led har indsigt i det, der er relevant for dem. Ledere kan altså se resultater for hele afdelingen, mens den enkelte medarbejder kun kan se sine egne scorer. Med viden uden ventetid kan I fange eventuelle problemer før de breder sig, og I kan genoptage kontakten til utilfredse medlemmer og vende situationen.

Rådgivning